Vilpuntie 1H, 92130 Raahe 050 312 1060 Enable JavaScript to view protected content.

Kodin turvatekniikka

Tarjoamme korkealaatuiset sähköiset ja mekaaniset lukitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Lukitus

Nykyaikaiset lukitusjärjestelmät toimivat moitteettomasti ja helpottavat jokapäiväistä elämäämme. Turvallisuus on huomaamattomasti mukana ja suojaa asukkaita ei-toivotuilta vierailta ja tapahtumilta. Omaisuuden ja ihmisten suojaaminen on tärkeää. Turvallisuuden tunne lisää laatua joka päivään.

Olemme Abloy-valtuutettu yritys ja tarjoamme kaikki alan lukituspalvelut räätälöitynä sinun tarpeisiisi.

Oviautomatiikka

Oviautomatiikka on edellytys varsinkin esteettömän kulkemisen varmistamiseksi. Automatiikka helpottaa kun kädet ovat täynnä tavaraa ja ovesta pitäisi päästä. Julkisissa tiloissa ja esimerkiksi kauppojen ja liikehuoneistojen ovien avaamisessa automatiikka on ollut standardi jo pitkään.

Myös kääntöovikoneistot voidaan ottaa automaattiseksi jopa jälkiasennuksena. Palo-ovet ja poistumistiet ovat myös hyviä kohteita automatiikalle. Ovien avaamis- ja sulkemismekaniikassa on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja; tunnistimia ja kytkimiä, joiden avulla käyttö voidaan optimoida mahdollisimman helpoksi.

Porttiautomatiikka

Tarjoamme porttiautomatiikan viimeisimmän tekniikan ja osaamisen. Kulkemisen ja joskus pysäyttämisen helpottamiseksi on olemassa myös lukuisia vaihtoehtoja: saranaportti-, liukuportti- ja puomikoneistoja, jotka voivat olla käytössä omakotitalossa tai suurissa teollisuushalleissa. Porttiautomatiikka on ehdoton myös parkkialueen liikennevalvonnan apuna.

Kassa- ja avainkaapit

Saat meiltä markkinoiden parhaat sähköiset ja mekaaniset avainkaapit. Yrityskäytössä avaintenhallinta on usein osoittautunut hankalaksi ja siinä apuun tulevat erilaiset avainkaappiratkaisut.

Perinteinen mekaanisella lukolla varustettu avainkaappi saattaa ratkaista monta ongelmaa, mutta sähköinen kaappi on hyvä vaihtoehto useimpiin tarpeisiin. Sähköinen avainkaappi rekisteröi automaattisesti avainten käyttöä/käyttäjiä parantaen turvallisuutta sekä avaintenhallintaa.

Avaintilaus

Tee Abloy-lisäavaintilaus SSL-suojatulla sivustollamme.

Tilaa avain